بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/10/05 - 08:12
  • - تعداد بازدید: 88
  • - تعداد بازدیدکننده: 88
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون علمی، فناوری رییس جمهور در مراسم تکریم از استاد صفی خانی:

دانشجوی با انگیزه مبدا تحول جامعه است

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور دانشجوی باانگیزه را مبدا تحول جامعه دانست و گفت: دانشجویان امروز باید با تاسی از اساتید بزرگ و برجسته بیش از پیش در راه کسب دانش تلاش داشته باشند، متاسفانه این مولفه در بین دانشجویان امروز کمرنگ شده است.

«دکتر روح اله دهقانی فیروزآبادی» امروز دوشنبه در برنامه گرامی داشت زنده یاد استاده علیرضا صفی خانی که به صورت ویدیو کنفرانس شرکت داشت، با اشاره به خستگی ناپذیر بودن این استاد در کسب دانش در دوران دانشجویی، بیان کرد: امروز متاسفانه در بین دانشجویان همتی که اساتیدی همچون این استاد داشتند دیده نمی شود و کمرنگ تر از قبل شده است.

وی در ارزیابی ابعاد شخصیت این استاد گفت: در دوران دانشگاهی در انجام آزمایش‌ها و پروژه‌های علمی همیشه پیشرو و پرتلاش بود، دایره تحقیقات این استاد در پروژه های دانشجویی به حدی بود که به ساخت قطعات مشابه خارجی ختم می‌شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه این استاد جان خود را در مسیر آموزش از دست داد، ادامه داد: با وجود مشغله‌های بسیار، تدریس یکی از مهم ترین دغدغه های این استاد بود و از تدریس در دانشگاه صنعتی اراک در کنار مسائل و پروژه هایی که در تهران در دست داشت صرف نظر نکرد.

دهقانی تاکید کرد: دانشجویان امروز باید از چنین الگوهای بزرگی برای کسب علم و دانش استفاده کنند، قطعا در صورت ایجاد چنین همتی در بین جامعه دانشگاهی دروازه های پیشرفت را سریع تر طی خواهیم کرد.

رییس دانشگاه صنعتی اراک نیز گفت: استاد صفی خانی از اساتید برجسته این دانشگاه بود که ثمره تلاش او تربیت دانشجویان نخبه ای بود که امروز راهش را ادامه می دهند.

دکتر مجتبی گودرزی بیان کرد: آزمایشگاه های متعددی توسط این استاد در این دانشگاه راه اندازی شد که امروز مورد استفاده دانشجویان است و از علم او استفاده می شود.

رییس بنیاد نخبگان استان مرکزی درباره شخصیت مرحوم دکتر علیرضا صفی‌خانی گفت دکتر علیرضا صفی خانی سال ۱۳۸۶ در سن بیست و هشت سالگی در سانحه تصادف در مسیر اراک به تهران فوت کرد و با وجود سن کم از جمله شخصیت‌های فرهیخته استان مرکزی بود که سه مقطع به عنوان شاگرد اول در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل کرد.

«دکتر وحید طهماسبی» ادامه داد: دکتر صفی‌خانی در فعالیت‌های صنعتی و ساخت قطعات تحریمی کشور مدیریت و حضور فعال داشت و جزو یکی از مدیران فنی سازمان انرژی اتمی بود، همچنین مسئولیت مونتاژ سانتریفیوژهای نطنز و فعالیت‌های دانش بنیان گونه‌ای را در این سازمان برعهده داشت.

رییس بنیاد نخبگان استان مرکزی خاطرنشان کرد: دکتر صفی خانی علاوه بر فعالیت‌های علمی در مرکز هیدرولیک ایران خودرو نیز فعال بود و در انجام طرح‌های پارس جنوبی نیز حضور پررنگ داشت.

طهماسبی گفت: دکتر صفی خانی علاوه بر فعالیت در حوزه علمی و صنعتی در زمینه ورزشی نیز مدال طلای ورزش‌های رزمی مسابقات دانشجویی کشور را دریافت کرده بود.

وی ادامه داد: دکتر صفی خانی یک الگوی کامل علمی فرهنگی، مذهبی و صنعتی بود و دوستان خود از جمله رییس بنیاد نخبگان کشور را نیز تحت تاثیر خود قرار داده بود و بسیار از دانشجویان او عضو هیات علمی و یا صاحبان شرکت های دانش بنیان هستند.

رییس بنیاد نخبگان استان مرکزی ادامه داد: برای شناسایی و معرفی اساتید و معلمان تاثیرگذار در استان مرکزی دبیرخانه جایزه دکتر علیرضا صفی خانی با همکاری دانشگاه اراک و دانشگاه صنعتی این شهرستان در بنیاد علمی نخبگان استان مرکزی تشکیل شده و هرساله یک استاد شاخص انتخاب و این جایزه به این استاد ارایه می شود.

در این آیین از جایزه دکتر صفی خانی رونمایی و این جایزه در هفته معلم و به مناسبت پاسداشت معلم‌ هرساله به یک معلم یا استاد تاثیرگذار که شاخصه‌های دکتر صفی خانی از نظر علمی، آموزشی، تاثیر گذاری و پژوهش برخوردار باشند ارایه می شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 168940
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید